Jaanuarikuu kohviõhtu kokkuvõte

21. jaanuaril toimus klubi ja sõprade ühine väljasõit Rakverre. Saime võimaluse külastada Tõnut ja Andrust, kes tutvustasid oma suurepärast kätetööd erinevate mootorrataste taastamisel. Muljet avaldas nende detailitäpsus, sest nende tingimus oma masinatele on, et nad ei tee midagi alla 98% autentsuse. Mehed kiitsid hiljem tublisid külastajaid, kes kollektsiooni viisakalt vaatasid :). Edasi viis tee meid Oleg Grossi kollektsiooniga tutvuma. Meid tervitas Georg Grossi kaardilugeja Raigo Mõlder, kes tutvustas muuseumit ja selle eksponaate. Keskuses on tehtud meeletu töö ja kõik näeb suurepärane välja. Katariina Keldri restoran pakkus reisisellidele maitsva hilise lõuna ja algas tagasitee päikese ja uduga. Väljasõit oli nii tore, et plaanime veebruarisse uut sõitu. Plaan on külastada Rõngus KGB autode kollektsiooni. Täpsem info tuleb peagi

Kevadel tellime uuesti klubi logodega särke ja lippe. Reelika võtab pakkumised ja saadab täpsema info. Lisaks kujundame klubi logoga vineerist parkimiskellasid, mida toodab õpilasfirma Parkens. Täna Reelika näitas näidiseid ja täiendab kujundust ning uurib veekindlust ja siis on võimalik neid tellida. Info tuleb peagi.

Täiendame võimalust ja jõudumööda 2023. aasta ürituste lehte kodulehel – https://parnuvanatehnika.ee/uritused-2023/. Kellel on infot, mida seal veel pole võib julgelt teada anda info@parnuvanatehnika.ee või Reelikale 51930149.

Järgmine kohviõhtu toimub 23. veebruaril ikka kell 18 Konses.

This entry was posted in Postitused. Bookmark the permalink.