Mihkli laat jm eelolevad sündmused

Tegus suvi käimas ja infot palju. Eeloleval laupäeval, 20. juulil toimuvad Vanade veokate 35. kokkutulek ning Mihkli laat. Jõuab ka mõlemale, sest Mihkli laadale sõidame välja juba kell 8 Härma juurest ja otse Mihklisse. Sel juhul oleme enne 9t ja suuri masse juba ilusti parkinud ja kohal. Veokate programm ning Mihkli laada parkimine:

Järgmisel neljapäeval, lustisõidul 25. juulil lähme Järvakandi klaasimuuseumisse. Selleks, et vältida linna ja teetöid on start kell 17.30 ERANDKORRAS TAMMISTE COOPI parklast. Järvakandi klaasimuusemis on hetkel Mati Valbergi peenviinapudelite näitus. Mati on meie klubi liikme Andry naabrimees ja tuleb ise kaasa meile oma kollektsioonist rääkima. Muuseumiga on räägitud. Nad hoiavad meie jaoks ennast too päev kauem lahti ja traditsioonilise kohvilaua katan mina. Kaasa siis 5€ sulas kohvilaud ja 4 või 6€ pilet. Muuseumi kodulehelt piletiinfo: https://www.klaasimuuseum.ee/kuelastajale/piletid-ja-hinnad

Laupäeval 27. juulil oodatakse meid traditsiooniliselt Uulu Lamba Vestile. Meie näituseaeg algab kell 14.30. Seega stardime Härmast 13.30, teeme linnatiiru ja kulgeme rahulikult Uulu nautides uut vastavatud 2+2 teelõiku. Näitus ikka lava ees platsil ja pargime palun efektiivselt, et kõik ära mahuksime ja järgime parkijate juhiseid. Tõenäoliselt jõuame sinna pisut varem – kuna seal kitsas tänav ja autosid parkimas tavaliselt palju, siis katsume ennast teelt kõrvale tõmmata, et mitte liiklust takistada. Kui paistab liiga kriitiline, siis lähme natuke edasi Terminali tanklasse ja tuleme sobival hetkel sealt platsile. Eelmine aasta ootasime tee ääres kuni rahvatantsijad lõpetasid.

Lisaks on tulnud klubile selline üleskutse 10. augustil Vändra pargis toimuva Kaitseinglid perepäeva kohta. Eriti oodatakse allpool nimetatud “ametisõidukeid”, aga tavaline tehnika ka oodatud. Kõik, kes osalevad annavad sellest korraldajale Janekile ise teada 52 97 002. 
Janeki kiri: Üritus on Vändra kultuurimaja juures pargis. 10.08.2024 kella 10-16. Sooviksime üritusel vanatehnika ala teha, kus rahvas saaks vaadata kunagisi ametkondade sõidukeid ja võrrelda tänapäevastega. Hea kui saaks keegi tulla nàitama vana Kiirabi (Raf), politsei algusaegade autot, tuletõrje autot, Vangla autot …ja igasugune tehnika mis sobiks kokku selle üritusega. Ka sõjaväetehnika huvitaks (willis Ivan, soomuk, või midagi muud sarnast). Soovime, et inimesed saaks vaadata ja võib ka samal ajal natuke tausta rääkida. Kaasa võtta pere ja sõbrad ning veeta üks tore perepäev 😇 on olemas ka lastele tegevusi. Batuudid jne. Üritust juhib Gaute Kivistik (Rohke Debelak). Toimuvad võistlused ja osalejate vahel loosimised sponsorite auhindadele. Suppi saab ka tasuta täitsa😀

Ja veel üks infokild. Juhatus on teinud otsuse, et Pärnumaa Vanatehnika Päev ei ole enam klubi korraldatav üritus. 17. augustil toimuva Pärnumaa Vanatehnika Päeva korraldaja on Alar Hunt (alar.hunt@mail.ee, 501 3429) koos enda valitud ja kokku lepitud meeskonnaga. Nii et päev tuleb, aga organiseerimine ega registreerimine ei käi enam läbi klubi. Pärnumaa Vanatehnika Klubi liikmed ja sõbrad on kutsutud külalised nii nagu kõik teised. Kui lähem info toimuva kohta tuleb, siis edastan selle. 

Näeme sõitudel ja mõnusat suve!

This entry was posted in Postitused. Bookmark the permalink.